Parkeren bezoekers

In Steenbergen is in de nabijheid van het parcours veel parkeergelegenheid in de aangrenzende straten. Maar omdat dit waarschijnlijk niet voldoende zal zijn, zijn er in de directe omgeving van het parcours voldoende parkeerterreinen, zoals: Parkeerterrein de veiling JL Brooimansdreef (800 m) carpoolplaats Halsterseweg (800 m), carpoolplaats watertorenweg (800 m) Gemeenschapshuis ‘t Cromwiel (300 m), Sportcentrum de Knotwilg (permanence, 200 m). Parkeerterrein de Vaert (Jury, KNWU officials en genodigden (binnen het parcours). 

Parkeren genodigden

Voor alle genodigden zal een parkeerplaats worden voorzien op het parkeerterrein bij gemeenschapshuis de Vaert, welke gelegen is aan het parcours.

Parkeren officials

Ale officials en juryleden kunnen hun auto parkeren binnen het parcours op het parkeerterrein van gemeenschapshuis de Vaert. 

Kleedkamers, douches en inschrijven

Voor de renners is er een mogelijkheid om zich te verkleden en te douchen in Sportcentrum de Knotwilg, gelegen op ongeveer 200 meter van het parcours. Hier is tevens de inschrijving van het evenement. Deze locatie zal duidelijk met borden worden aangegeven. 

Vrijwilligers en verkeersregelaars

Alle verkeersregelaars die worden ingezet zijn in het bezit van een verkeersregelaarspas en als zodanig gerechtigd om op te treden indien nodig. Via mobiele telefoons zullen deze mensen in contact staan met de verantwoordelijken van onze organisatie.

Vooraf zal er een vrijwilligers overleg worden gepland, waarin alle vrijwilligers en verkeersregelaars zullen worden geïnstrueerd betreffende hun taken en verantwoordelijkheden.